Over ons

  • hoge kwaliteit
  • verstand van zaken
  • persoonlijk advies
  • altijd een vast aanspreekpunt

Een kleinschalig elektrabedrijf waar persoonlijke service en hoge kwaliteit diep in de werkwijze gebakken zitten. Dat is ETIB Jack van der Meij in Sassenheim. Inmiddels bestaat ons bedrijf al meer dan 30 jaar.

Begonnen als eenmanszaak

Dankzij deze jarenlange ervaring kennen we alle facetten binnen de elektrotechniek en komt u onze vakmensen tegen in uiteenlopende branches: overheidsinstanties, industrie, sportverenigingen, woningbouwverenigingen en winkels. Ook werken we regelmatig voor particulieren. Ons werkgebied bevindt zich vooral in de Randstad.

ETIB is opgericht door Jack van der Meij in 1987. Al snel groeide het aantal opdrachten en kon Jack een aantal monteurs aannemen. Chiel is in 2010 toegetreden tot de VOF. Toen Jack in 2019 met pensioen ging is Chiel samen met zijn vrouw Peggy Roelofs eigenaar geworden van het hele bedrijf.

Onze klanten weten dat ze kwaliteit en persoonlijke aandacht kunnen verwachten. Met vele klanten hebben we een goede band opgebouwd.

Oog voor uw werk- en leefomgeving

Diensten die we aanbieden zijn: het aanleggen van elektrische installaties zoals verlichting, het plaatsen van zonnepanelen, power quality analysing, inspectie en onderhoud van elektrische installaties. Hoe complex uw vraagstuk ook is; iedere uitdaging pakken we met beide handen aan. Goede communicatie en meedenken met de klant vinden wij heel belangrijk. U krijgt altijd een vast aanspreekpunt met verstand van zake aan de lijn. Als we op locatie zijn luisteren we altijd aandachtig naar uw wensen en denken met u mee. Wij hebben oog voor het feit dat we aan de slag gaan in uw leef- of werkomgeving. Daarom houden we bij het aanleggen van de elektrische installatie rekening met uw comfort. Ook laten we de ruimte altijd netjes achter.

Neem contact op
Team - Over ons

"Onze monteurs werken iedere dag weer met plezier voor onze klanten."

Bekijk onze diensten

home-diensten-verlichting-ETIB-jackvandermeij.jpg

Verlichting

Wij leggen verlichting aan bij particulieren en bedrijven. Hierbij houden we rekening met wensen op gebied van smaak, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Meer informatie
home-diensten-elektrischeinstallaties-ETIB-jackvandermeij.jpg

Elektrische installaties

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van elektrische installaties;

Meer informatie
home-diensten-duurzameenergie-ETIB-jackvandermeij.jpg

Duurzame energie

Is het tijd voor de keuring van uw elektrische installatie? Wij doen dit volgens NEN 1010 en NEN 3140. U krijgt een gedetailleerd rapport voor uw verzekeraar.

Meer informatie
home-diensten-inspectieenonderhoud-ETIB-jackvandermeij.jpg

Inspectie & onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en kunnen u uitgebreid adviseren over de opwekking en het rendement.

Meer informatie

Heeft u op dit moment een storing? Neem dan contact met ons op.

Meld uw storing
Scroll naar boven