Power quality analysing

  • hoge kwaliteit
  • verstand van zaken
  • persoonlijk advies
  • altijd een vast aanspreekpunt

Met behulp van power quality analysing achterhalen we de oorzaak. ETIB Jack van der Meij is hierin gespecialiseerd en voert deze dienst regelmatig uit bij bedrijven.

Hoe werkt power quality analysing?

Met behulp van power quality analysing meten en analyseren we de spanningen en de stromen in uw elektrische installatie. Door het gebruik van onder andere tl-verlichting, zware elektrische machines en frequentieregelaars kunnen spanningen en stromen vervormen. Hierdoor kunnen op bepaalde plaatsen in de installatie te hoge of te lage spanningen ontstaan, met als gevolg dat apparaten uitvallen of defect raken. Ook kunnen zekeringen vaker uitvallen en kabels en verdeelinrichtingen overbelast raken. Tijdens een productieproces betekent dit doorgaans stilstand en dat is zeer onwenselijk. De kosten kunnen hoog oplopen en de veiligheid op de werkvloer wordt aangetast.

Met behulp van power quality analysing meten we de oorzaak van deze problemen heel exact. Het is mogelijk de meting over een langere periode te laten verlopen. Zo kunnen we inzichtelijk maken wat er op welk moment van de dag gebeurt. U krijgt van ons een uitgebreid rapport met daarin alle vervormingen en probleempunten. Deze kunnen we in samenspraak met u herstellen, zodat de elektrische installatie weer naar behoren werkt.

Neem contact op
Controle - Power quality analysing

“Door stilstand kunnen de kosten hoog oplopen.”

Analyse - Power quality analysing

Energieverbruik laten analyseren?

De meeste mensen hebben geen idee wat hun werkelijke energieverbruik is. Wij kunnen u met behulp van een meting vertellen wat uw gemiddelde verbruik is. Ook kunnen wij bepalen of de hoofdzekering van uw energiebedrijf niet te zwaar is. U betaalt namelijk een vast recht aan de hand van uw hoofdzekering. Hoe zwaarder de hoofdzekering, hoe hoger het vaste recht.

“Is uw hoofdzekering soms te zwaar?”

Bij de eerste aanleg van de elektrische installatie wordt er soms een te zware hoofdzekering geplaatst in verband met eventuele uitbereidingen die later nodig zijn. Ook door energiebesparing kan het zijn dat uw installatie genoeg heeft aan een lichtere uitvoering. Geïnteresseerd in power quality analysing? Neem vooral contact op om een afspraak te maken. We komen graag binnenkort bij u langs!

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Scroll naar boven