Elektrische installaties voor uw woning

  • hoge kwaliteit
  • verstand van zaken
  • persoonlijk advies
  • altijd een vast aanspreekpunt

ETIB Jack van der Meij staat voor u klaar. Wij hebben oog voor uw comfort en denken uitgebreid met u mee. Als de elektrotechniek geheel naar uw wensen wordt aangelegd, verhoogt dat uw woonplezier.

Elektrische installatie

Allereest komen we bij u langs voor een uitgebreid adviesgesprek. Wat zijn uw wensen op gebied van de verlichting en de stopcontacten? Waar gaat u uw meubels neerzetten? Hoeveel energie wilt u besparen? Waar wilt u de tv-, internet- en telefoonaansluiting hebben? Hebt u interesse in domotica? Dergelijke vragen zullen allemaal aan bod komen. En dankzij onze jarenlange ervaring zien we precies op welke plaatsen een extra stopcontact of verlichtingspunt handig zou zijn. Na het adviesgesprek maken we een offerte met daarin een tekening. Hierop ziet u precies waar alle stopcontacten en verlichtingspunten komen. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag. Onze monteurs houden rekening met uw situatie en zullen uw huis altijd netjes achterlaten.

Groepenkasten vervangen

U kunt ons ook inschakelen voor het vervangen van groepenkasten. Als u uw woning uitbreidt of de keuken vervangt kan het zijn dat de bestaande groepenkast niet meer voldoet. Als u ons belt komen we kijken en geven we u passend advies. Binnen korte tijd komen we de groepenkasten vervangen.

Neem contact op
Installatie - Woningen

“Oog voor uw comfort en woonwensen.”

Domotica - Woningen

Domotica in huis

Steeds meer mensen gaan voor domotica in huis. Domotica maken het leven een stukje makkelijker;
ze verhogen de duurzaamheid van uw woning en uw wooncomfort. U kunt op afstand de verlichting, de verwarming, de zonwering en de inbraakbeveiliging bedienen en automatiseren. Het voordeel hiervan is dat u energie en kosten bespaart.

“Het leven in huis nog comfortabeler maken?”

Als u bijvoorbeeld de verlichting automatisch laat uitgaan zal het nooit voorkomen dat er een lamp onnodig brandt. Wij leggen de domotica op de juiste wijze aan en zorgen ervoor dat de stroomvoorziening goed genoeg is.

Bent u aan het verbouwen en heeft u hulp nodig met de elektra? Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op
Scroll naar boven