Verlichting

                  

Hoewel wij geen showroom met verlichtingsarmaturen hebben, kunnen wij wel de meest uiteenlopende verlichting leveren en monteren. 
Of u nu op zoek bent naar tuinverlichting, terreinverlichting, kantoorverlichting of gewoon verlichting voor in uw huis, wij kunnen u over alle mogelijkheden informeren.


Door het verdwijnen van de aloude en geliefde gloeilamp komen er steeds meer andere en betere oplossingen op de markt. Een van die mogelijkheden is  LED verlichting. De mogelijkheden van LED verlichting zijn eindeloos. 

De producenten van lichtbronnen hebben voor de bestaande armaturen de zogenoemde retrofit lampen op de markt gebracht. Dit zijn LED lampen in de vorm van conventionele lampen zoals de gloeilamp en de halogeenlamp. Deze lampen hebben dezelfde lichtopbrengst als de conventionele lampen, maar met een veel lager energie verbruik.

Vanwege het feit dat er veel slecht LED's op de markt zijn gekomen, zijn veel mensen nogal terughoudend geworden over het toepassen van LED verlichting. Dit is niet geheel terecht. Een van de meest gehoorde klachten is dat de kleur nogal koud en blauw is. Door het toepassen van steeds betere technieken is de kleur van LED's tegenwoordig gelijk aan die van de gloeilamp en de halogeenlamp.

De meeste LED verlichting die geproduceerd  wordt is compleet met armatuur. Omdat de LED's klein van stuk zijn kunnen de armaturen ook klein zijn en bijzondere vormen hebben. 

Vanwege de lange levensduur van ongeveer 50.000 branduren hoeft de lichtbron minder vaak te worden vervangen. Een gloeilamp heeft een levensduur van ongeveer 1000 branduren en een halogeenlamp 2000 branduren. Dit heeft zeker voordelen voor plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. 

Het energieverbruik van de LED verlichting is veelal slechts een tiende van het verbruik van de conventionele verlichting. Zeker in een omgeving waar veel verlichting hangt, kan het lonen om de totale verlichting te vervangen voor LED verlichting. 
Informeer bij ons voor alle mogelijkheden.