Duurzame energie

  Het opwekken van elektrische energie wordt steeds voordeliger en effectiever.
 


   
   

 

Verlichting

  Wij kunnen de meest uiteenlopende verlichting leveren en monteren. » Lees meer
 


   
   

 

Domotica

  Elektrotechniek maakt het leven gemakkelijker en prettiger.
Domotica draagt op efficiënte wijze bij aan het plezier, de waarde en duurzaamheid van het wonen.
 


   
   

 

Installaties werkzaamheden

  De werkzaamheden die wij uitvoeren bestaan o.a. uit het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van installaties. » Lees meer
 


   
   

 

Power Quality Analyzing

  Wij kunnen door middel van een meting u vertellen wat uw gemiddelde verbruik is.
 


   
   

 

Inspectie & onderhoud 

  Wij keuren een installatie volgens de NEN 1010 en /of NEN 3140.
 


Het bedrijf E.T.I.B. Jack van der Meij is opgestart in 1987 vanuit het woonhuis van Jack. Allereerst als een éénmans zaak maar later werd er ook personeel aangenomen.
Het bedrijf is gedurende de eerste jaren verhuist van de Kagerdreef naar de Akervoordelaan en weer verder naar de Parklaan. In het jaar 1999 hebben we een eigen bedrijfspand betrokken aan de Cornelis Verolmeweg 11 te Sassenheim, waar we nog steeds gevestigd zijn.

In het jaar 2010 is het bedrijf omgezet van éénmans zaak naar een venootschap onder firma vanwege het toetreden van Chiel Roelofs in het bedrijf. Chiel is sinds 1997 werkzaam binnen het bedrijf als monteur.

Op dit moment hebben wij naast Jack en Chiel nog 3 monteurs in de buitendienst lopen. Robin van der Krogt is na een langdurige stage periode bij ons in dienst sinds 2007, Jeroen Helders is bij ons begonnen in 2013 en heeft zijn opleiding in ons bedrijf afgerond, Nick Abels is in opleiding voor leerling monteur niveau 3.