Genomineerd voor de sterkse schakel 2015

donderdag 27 november 2014 14:46

E.T.i.B. Jack van der Meij v.o.f. uit Sassenheim is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met, Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW  Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2015 alweer voor de twaalfde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

E.T.i.B. Jack van der Meij v.o.f. is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

 

 Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale speelt zich in het voorjaar van 2015 af op een mooie locatie in de Duin-en Bollenstreek. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2015  mag noemen.

« Terug