Thuiscomfort

donderdag 27 november 2014 14:35

De Technische Unie heeft een nieuwe afdeling gelanceerd die de eindgebruikers moet wijzen op de mogelijkheden in de huizen van deze tijd. Met de vergrijzing in aantocht zullen mensen steeds langer thuis moeten blijven wonen.

Thuiscomfort stap voor stap

Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk comfortabel in hun eigen huis te wonen. Thuiscomfort laat zien wat er vandaag de dag mogelijk is en brengt u in contact met dé specialisten op dit gebied. Zodat u op een zorgeloze en veilige manier kunt genieten van wat u om u heen hebt opgebouwd. Elektro Technische Installatie Buro Jack van der Meij v.o.f. is 1 van deze specialisten.

 

Inspiratie op thuiscomfort.nl

Stap 1. Inspiratie
Op thuiscomfort.nl vindt u volop inspiratie voor thuis. Kranen om met uw elleboog te bedienen, zelfdenkende verlichting, een douche-wc of een verwarming die u per kamer kunt instellen. In ons demohuis vindt u per ruimte een grote hoeveelheid tips en concrete oplossingen.

Vindt u iets wat u aanspreekt? Sla dit dan op in uw wensenlijst
 

vind een vakspecialist

Stap 2. Specialist zoeken
De volgende stap is het zoeken van een vakspecialist. Thuiscomfort heeft ruim 600 partners, betrouwbare installateurs en aannemers met kennis van comfortabel en toekomstgericht wonen. Heeft u een specialist gevonden die u aanspreekt? Verzend hem dan een aanvraag, bijvoorkeur met producten uit uw wensenlijst.

Vind een vakspecialist

Stap 3. Offerte op maat 
Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw aanvraag neemt de specialist contact met u op. Hij of zij bespreekt telefonisch uw wensen en maakt zo nodig een afspraak voor een bezoek aan huis. Tijdens dit bezoek kunt u aan de hand van uw wensenlijst precies aangeven wat u wilt. Vervolgens ontvangt u een voorstel op maat voor de aanpassingen aan uw woning. 

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie en een onafhankelijk platform op gebied van wooncomfort, toekomstbestendig en aangepast wonen. 

« Terug